До Дня Соборності України

Державне свято День Соборності учні Дудчанської школи разом з усією Україною відзначили урочисто та патріотично. Цього року з дня проголошення Акту злуки минуло 100 років. З нагоди ювілейної дати у закладі було проведено ряд заходів.

21 січня в усіх класах пройшов єдиний урок Соборності “Єднання заради Незалежності”, у шкільній бібліотеці юні книголюби створили виставку тематичної літератури “На шляху до Соборності”, а 22 січня з ініціативи членів гуртка «Джура» на чолі з ройовим Іванівом Владиславом та активу учнівського самоврядування, лідера школи Цегельник Юлії організовано аж три патріотичні акції. У переддень свята було оголошено «синьо-жовтий рекорд» . Учні, вчителі, працівники школи у День Злуки намагалися мати бодай якусь дрібничку кольорів українського прапора: банти, стрічки, шарфи,хустинки, браслети, светри, спіднички – усі хотіли виглядати якомога патріотичніше! У класах було розвішано прапори, герби, святкові повітряні кульки. Та все ж рекордсменами визнано учнів 1 та 2 класів, які в це знаменне свято були найбільш « синьо – жовтими»!

«Тільки разом!» - назва акції ,під час якої члени гуртка «Джура» роздавали учням,учителям та працівникам школи флаєри з інформацією та символами соборності, прикріплювали на груди жовто-блакитні стрічки. Завершився день урочистим флешмобом “Долоньки єдності”, під час якого вихованці навчального закладу продемонстрували нероздільність нашої держави та єдність українського народу . Величезний плакат з долоньками синього та жовтого кольорів іще раз підкреслив настрій та дух дружби, міцності, цілісності та гордості за свою державу!

Учні Дудчанського ЗОСШП мають велике бажання будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

/Files/images/darunki_sponsori/ЖОВТО-СИНІЙ РЕКОРД. 1 КЛАС.jpg /Files/images/darunki_sponsori/акція ТІЛЬКИ РАЗОМ .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 659

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.