День Дошкілля – це свято Життя!

День Дошкілля – це свято Життя!

Професія вихователів і працівників дошкільних закладів вимагає від людини глибокої самовідданності, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей дошкільного віку – це складне завдання, і від його успішного розв'язання залежить наше майбутнє. Міцний фундамент, який закладається з дитинства, служить опорою і основою в дорослому житті. Дошкільний вік - відповідальний і важливий періодів, в якому починається /Files/photogallery/1817/3.png виховання любові до природи, до Батьківщини, формується особистість дитини, її моральні якості. Бути вихователем - велике покликання. Від професіоналізму, терпіння і мудрості працівників педагогічної ниви, уваги до своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

У Дудчанському навчальному закладі в урочистій атмосфері відбулося свято Дошкілля. У цей вересневий день вихованці дитячого садка віршами і піснями вітали любих вихователів: Леуш Л.Б., Возняк С.В., Собко О.Г., Сторчак О.Й., Лесик Л.М.; чуйних нянь: Хому О.С., Джулу А.Ф., Сагатальян Т.Р., Іщенко Т.В.; музичного керівника Іванів А.Ф.; медсестру Енгельс В.Ф., кухаря Хому І.І., завгоспа Медведьову Н.М.; комірника Бородавку Н.В.. На дійство завітали кумедні клоуни - учні 7 класу Говоров Р. і Коваль С., які провели з дошкільнятами веселі ігри та забави. А першокласники подарували почесним іменинникам квіти щирої любові і вдячності за турботу й затишок, увагу і терпіння.

Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм і вміння допоможуть реалізувати задумане, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.

/Files/photogallery/1817/4.png Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

Професійно з’єднані долею,

Серце дітям своє віддають.

У дитинство, осяяне мрією,

Шляхом правильним їх ведуть.

Вам усім ми удачі бажаємо

І добра, і любові, й тепла.

Тож залишиться в пам’яті нашій

/Files/photogallery/1817/5.png День Дошкілля – це свято Життя!

Палієнко Л.Ф., учитель Дудчанського ЗОСШП
Кiлькiсть переглядiв: 745

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.